Ivana Lučića 5, Zagreb
+ 385 99 6750 305
crta@fsb.hr

RONNA je predstavljena u Düsseldorfu

RONNA je predstavljena u Düsseldorfu

Na najvećoj izložbi medicinske tehnike u Europi MEDICA 2017 prošli je tjedan (13.-16. studenog 2017.) u Düsseldorfu predstavljena RONNA, neurokirurški robot razvijen na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu i Kliničkoj bolnici Dubrava.

Delegaciju FSB-a predstavljali su prof. dr. sc. Bojan Jerbić te asistenti dr. sc. Marko Švaco i Josip Vidaković, a iz delegacije KBD-a prisustvovali su doc. dr. sc. Darko Chudy i Domagoj Dlaka, dr. med. RONNA je predstavljena na izložbenom prostoru samoborske tvrtke KLIMAOPREMA, suradnoj tvrtki FSB-a, koja je jedna od najvećih europskih tvornica čistih prostora.

MEDICA je ove godine ugostila 5200 izlagača, a ove ju je godine posjetilo 123.500 stručnjaka iz 130 zemalja svijeta. RONNA je polučila nesvakidašnji interes i odobravanje posjetitelja jednako medicinske kao i tehničke struke. Tisuće posjetitelja je obišlo izložbeni prostor KLIMAOPREME s RONNOM, koji je bio jedan od najatraktivnijih. U vezi RONNE ostvareno je više od 50 stručnih i poslovnih sastanaka sa stručnjacima iz Njemačke, Kine, Italije, Rusije, Saudijske Arabije, Rumunjske, Finske, Hong-Konga, Katara, Tajvana, Brazila i Japana.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Fakulteta strojarstva i brodogradnje.