Ivana Lučića 5, Zagreb
+ 385 99 6750 305
crta@fsb.hr

Sudjelovanje CRTA-e na Sajmu robotike i automatizacije

Sudjelovanje CRTA-e na Sajmu robotike i automatizacije

U srijedu, 25. listopada, Marko Švaco, Luka Rabuzin i naši studenti Matej Čok, Bruno Pernar i Lovro Joksimović posjetili su Sisak kako bi sudjelovali na prvom Sajmu robotike i automatizacije u organizaciji Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak. Na sajmu su predstavili Fakultet strojarstva i brodogradnje i Regionalni centar izvrsnosti za robotske tehnologije.

Na sajmu su svoje proizvode predstavljale tvrtke Gideon Brothers, Romb Technologies, Chiron group, Festo, DMG MORI, Topomatika i mnoge druge. Sudjelovale su i tvrtke koje se bave edukacijom, čiji je cilj pomoći osposobiti buduće generacije učenika i studenata za tržište rada. Osim tvrtki, na sajmu su sudjelovali i Fakultet elektrotehnike i računarstva i laboratorij LARICS, Metalurški fakultet i drugi.

Naš tim predstavio je aktivnosti unutar CRTA-e. Predstavili smo aktivnosti laboratorija te projekte kao što su  ASAP – Autonomous System For Assessment and Prediction of Infrastructure Integrity te ASTRO – Autonomous System for Teaching RObotics. Cilj je bio podijeliti iskustva studenata i istraživača te pokazati mogućnosti koje nudi naš Fakultet.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Fakulteta strojarstva i brodogradnje.