Ivana Lučića 5, Zagreb
+ 385 99 6750 305
crta@fsb.hr

Poziv na 45. jubilarni međunarodni ICT skup MIPRO 2022 – rok prijave sažetaka 31.1.2022.

Poziv na 45. jubilarni međunarodni ICT skup MIPRO 2022 – rok prijave sažetaka 31.1.2022.

CRTA vas kao prijatelj organizatora poziva na 45. jubilarni međunarodni ICT skup MIPRO 2022 koji će se održati od 23. do 27. svibnja 2022. godine u Opatiji, uz tehničko kosponzorstvo IEEE-a.

Ovogodišnji slogan skupa je „ICT u pametnim digitalnim ekosustavima“, a pokrit će različita područja primjene ICT-a, od mikroelektronike, elektronike, podatkovne znanosti, biomedicine, telekomunikacija, preko računala u obrazovanju, inženjerskog obrazovanja do inteligentnih i poslovnih inteligentnih sustava, robotike, digitalne ekonomije, prava i još mnoga druga područja. Ove godine skup daje poseban značaj pametnoj industriji te je oformljeno novo savjetovanje pod nazivom “Pametna industrija i digitalni ekosustavi – SIDE” koje će se održati po prvi put.

Ova je najava primarno namijenjena autorima znanstvenih i stručnih radova, iako će se skup osim savjetovanja sastojati i od različitih zanimljivih radionica, okruglih stolova, pozvanih prezentacija i predavanja te drugih programskih segmenata.

Rok za prijavu sažetaka je ponedjeljak, 31. siječnja 2022. godine.

Radove je moguće prijaviti za 16 različitih savjetovanja. Svi radovi će proći dvije dvostruko anonimne recenzije, a ista osoba može prijaviti više radova.

Prezentirani radovi na engleskom jeziku bit će poslani za uključenje u digitalnu bazu IEEE Xplore. Postoji mogućnost da se odabrani znanstveni radovi uz određenu doradu objave u sljedećim časopisima: Journal of Computing and Information Technology (CIT), MDPI Applied Science, MDPI Information Journal, Frontiers i EAI Endorsed Transaction on Scalable Information Systems.

Cjelovite upute za autore, rokovi, kotizacije i ostali važni detalji dostupni su na www.mipro.hr.

Više o skupu doznajte na službenom portalu MIPRO, a odgovore na dodatna pitanja možete zatražiti na adresi mipro@mipro.hr.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Fakulteta strojarstva i brodogradnje.